Kennismigrant naar Nederland halen

Snel en eenvoudig toegang tot kennis van buiten Europa

Steeds meer Nederlandse bedrijven kunnen niet meer zonder kennismigranten. Specialistische kennis is namelijk lang niet altijd voorhanden, maar wel nodig om te innoveren en voorop te blijven lopen. Bij Perflexi geven we daarom Nederlandse bedrijven snel en eenvoudig toegang tot kennis van (ver) buiten Europa.

Kies voor gemak

De ingewikkelde aanvraagprocedure van de IND weerhoudt veel werkgevers  ervan waardevolle kennis in te schakelen. Dat is zonde van de groeikansen, vinden we bij Perflexi. Daarom zijn we zelf erkend referent en ontzorgen we  bedrijven die dit niet zijn. 

De kennismigrant komt namelijk bij ons in dienst. En dat biedt voordelen: we regelen niet alleen het visum, maar ook de arbeidsovereenkomst, salarisuitbetaling, het pensioen en ziekteverzuim, we voeren cao- of wetswijzigingen door en dragen premies en belastingen af. Dat bespaart je een hoop tijd, kosten en zorgen.

Tegelijkertijd helpen we op die manier internationale werknemers bij het waarmaken van hun ambities.  We letten nauwkeurig op de eisen van de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND), kijken kritisch naar de arbeidsvoorwaarden en regelen alle formaliteiten, zoals een correcte arbeidsovereenkomst, vlotte salarisbetaling en eventuele verblijfsvergunningen voor familieleden. Zo geven we kennismigranten de mogelijkheid om met een gerust hart in Nederland te komen werken.

Perflexi Payrolling

Meer dan alleen visum

De kennismigrant komt namelijk bij ons in dienst. En dat biedt voordelen: 
we regelen niet alleen het visum, maar ook de arbeidsovereenkomst
salarisuitbetaling, het pensioen en ziekteverzuim,  we voeren cao- of 
wetswijzigingen door en dragen premies en belastingen af.                            Tot slot verzorgen wij ook de aanvraag voor de 30%-regeling.
Dat bespaart je een hoop tijd, kosten en zorgen.

 

Hoog kennisniveau

Onze kennismigranten hebben een nationaliteit van buiten de EU/EER, 
minimaal een hbo-diploma en aantoonbare werkervaring in het vakgebied. 
Zo ben je verzekerend van een hoog kennisniveau.

Wederzijds
Andersom is Nederland voor kennismigranten aantrekkelijk: we hebben een goed zorgstelsel, veel sociale voorzieningen, een stabiele economie, tolerante cultuur en tot vijf jaar lang lage loonheffingen door de aantrekkelijke 30%-regeling. Het goede onderwijs is een pluspunt voor migranten met kinderen. En vergeleken met Aziatische landen heeft Nederland een zeer gezonde luchtkwaliteit.

Ook een kennismigrant naar Nederland halen?

Bel +31 252 745138 of stuur ons een e-mail

Perflexi Payrolling

Kunnen we je ergens bij helpen?
Neem contact op ›