+31 252 74 51 38
info@perflexi.nl

Alles wat u moet weten als werknemer

Werknemers zijn het belangrijkste kapitaal van een bedrijf.
Reden genoeg om goed voor jou te zorgen.

Perflexi is een professionele werkgever met gedegen kennis op het gebied van HR, personeels- en salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden en arbeidsrecht. Perflexi is of wordt juridisch gezien als jouw werkgever. Dat biedt voordelen. Je bent verzekerd van een correcte arbeidsovereenkomst, up-to-date arbeidsvoorwaarden en een vlotte salarisbetaling.

Wij zorgen er graag voor dat je met een gerust hart aan de slag kan bij je opdrachtgever. Onze opdrachtgever is in de praktijk je werkgever, met hem of haar maak je afspraken over je werk, je werktijden, verantwoordelijkheden, de hoogte van jouw salaris en vakanties. Vragen over salarisspecificaties, uitbetalingen of CAO-wijzigingen of anderszins? Wij helpen je graag.

Vlotte en transparante salarisbetaling

Perflexi hanteert een vier wekelijkse salarisbetaling. Je geeft wekelijks je gewerkte uren door op het urenportaal. Zodra deze aangeleverde uren zijn geaccordeerd door jouw opdrachtgever, ontvangen wij deze gegevens waarna wij het verwerken. Na het uitbetalen van jouw salaris krijg je een overzichtelijke loonstrook per email toegestuurd.

Rechten op basis van het ABU cao

U heeft recht op 24 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, pensioenopbouw en doorbetaling van loon bij ziekte. Op onze download-pagina vindt u de volledige tekst van de ABU cao.

Een geregelde pensioenopbouw

Perflexi werkt volgens de ABU cao. Hierin zijn ook afspraken gemaakt over pensioenopbouw. Uw pensioen loopt via Stipp. Meer informatie hierover is te vinden in de ABU cao (zie downloadpagina) of via de website van Stipp, www.stipppensioen.nl.

Onverhoopt ziek geworden!?

Vervelend, niet alleen voor jezelf, maar natuurlijk ook voor je collega's en werkgever. Daarom willen we dit graag zo snel mogelijk van je weten. Geef jouw ziekmelding op de eerste dag dat je ziek bent aan ons door voor 10.00 uur 's ochtends. Je kunt bellen naar onze verzuimafdeling op telefoonnummer + 31 252 74 51 38.

Vergeet niet om ook het bedrijf waar je werkt te informeren! Weer beter? Neem ook dan voor 10.00 uur 's ochtends contact met ons op voor je betermelding.

+ 31 252 74 51 38