070 - 3650808
info@perflexi.nl
Slide background

Alles wat u moet weten als werknemer

Werknemers zijn het belangrijkste kapitaal van een bedrijf.
Reden genoeg dus om goed voor u te zorgen.

Perflexi is een professionele werkgever met gedegen kennis van zaken op het gebied van HR, personeels- en salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden en arbeidsrecht. Perflexi  is of wordt juridisch uw werkgever. Dat biedt voordelen. U bent verzekerd van een goed contract, up-to-date arbeidsvoorwaarden en een vlotte salarisbetaling.
Wij zorgen er graag voor dat u met een gerust hart aan de slag kunt. Onze opdrachtgever is in de praktijk uw werkgever, met hem of haar maakt u afspraken over uw werk, de vergoeding en vakanties. Vragen over salarisspecificaties, uitbetalingen of CAO-wijzigingen of anderszins? Wij helpen u graag.

Vlotte en transparante salarisbetaling

Perflexi hanteert een wekelijkse of vier wekelijkse salarisbetaling. Afhankelijk wat er door u en uw werkgever wordt afgesproken. Na het verwerken van de aangeleverde en geaccordeerde uren wordt uw salaris binnen 48 uur aan u overgemaakt. Vakantiegeld reserveringen kunt u op ieder gewenst moment opnemen. Digitaal ontvangt u uw overzichtelijke en heldere loonstrook.

Rechten op basis van het ABU cao

U heeft recht op 24 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, pensioenopbouw en doorbetaling van loon bij ziekte. Op onze download-pagina vindt u de volledige tekst van de ABU cao.

Een geregelde pensioenopbouw

Perflexi werkt volgens de ABU cao. Hierin zijn ook afspraken gemaakt over pensioenopbouw. Uw pensioen loopt via Stipp. Meer informatie hierover is te vinden in de ABU cao (zie downloadpagina) of via de website van Stipp, www.stipppensioen.nl.

PERFLEXI_illustratie_WERKNEMERS

Onverhoopt ziek geworden!?

Vervelend, niet alleen voor jezelf, maar natuurlijk ook voor je collega's en werkgever. Daarom willen we dit graag zo snel mogelijk van je weten. Geef jouw ziekmelding op de eerste dag dat je ziek bent aan ons door voor 10.00 uur 's ochtends. Je kunt bellen naar onze verzuimafdeling op telefoonnummer 070-3650808.

Vergeet niet om ook het bedrijf waar je werkt te informeren! Weer beter? Neem ook dan voor 10.00 uur 's ochtends contact met ons op voor je betermelding.

070 – 3650808