070 - 3650808
info@perflexi.nl
Slide background

Samen de beste werkgever

Met ons als partner wordt alles goed geregeld voor u en uw personeel.
Daardoor kunt u doen waar u goed in bent. Het ondernemen.

PERFLEXI_illustratie_WERKGEVER

Bij payrolling geeft u uw juridisch werkgeverschap uit handen en komt uw personeel in dienst van Perflexi. Uw bedrijf hoeft zich nier meer bezig te houden met juridische en administratieve taken als ook de arbeidsrechtelijke risico’s.
Hierdoor heeft u uw handen weer vrij en tijd voor waar u goed in bent: ondernemen. Geen omslachtige personeelsadministratie, zorgen over arbeidsrecht. Dit alles met heldere en aantrekkelijke tariefafspraken.
Wij stellen de arbeidscontracten op, betalen salarissen tijdig uit, voeren CAO- en wetswijzigingen door, regelen het pensioen, begeleiden ziekteverzuim en dragen premies en belastingen af. Dit scheelt u tijd en helpt voor gemotiveerd personeel.

Grotere flexibiliteit bij tijdelijke contracten

Er zijn meerdere tijdelijke contracten mogelijk met payrolling.

Begeleiding werknemers bij ziekte

Geheel conform de wet van Poortwachter. 

Contractueel altijd voldoen aan de wetgeving

Contracten en arbeidsvoorwaarden zijn altijd conform de laatste wetgeving. 

Aantrekkelijke tarieven en kostenbesparing

Met heldere tariefafspraken en ontzorging van uw organisatie wordt er bespaard op de administratie- en accountantskosten.

Perflexi voor loon, pensioen en personeel

Personeelsadministratie, controle van identiteitskaarten, eventuele pensioenopbouw, tijdige uitbetaling van het loon en afdracht van sociale premies en belastingen worden allemaal voor u uit handen genomen.

Vragen of meer informatie?!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Of heeft u nog specifieke vragen of extra informatie nodig? Neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer rechts of stuur ons een email via het contactformulier onderin. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

070 – 3650808