+31 252 74 51 38
info@perflexi.nl

Samen de beste werkgever

Met ons als partner wordt alles goed geregeld voor u en uw personeel.
Daardoor kunt u doen waar u goed in bent. Het ondernemen.

Bij payrolling geeft u uw juridisch werkgeverschap uit handen en komt uw personeel in dienst van Perflexi. Uw bedrijf hoeft zich nier meer bezig te houden met juridische en administratieve taken als ook de arbeidsrechtelijke risico’s.

Hierdoor heeft u uw handen weer vrij en tijd voor waar u goed in bent: ondernemen. Geen omslachtige personeelsadministratie, zorgen over arbeidsrecht. Dit alles met heldere en aantrekkelijke tariefafspraken.

Wij stellen de arbeidscontracten op, betalen salarissen tijdig uit, voeren CAO- en wetswijzigingen door, regelen het pensioen, begeleiden ziekteverzuim en dragen premies en belastingen af. Dit scheelt u tijd en helpt voor gemotiveerd personeel.

Grotere flexibiliteit bij tijdelijke contracten

Tot maximaal 5,5 jaar flexibele contracten.

Begeleiding werknemers bij ziekte

Uw verzekering bij de arbodienst kan worden opgezegd, met de zekerheid dat uw personeel bij ziekte uitstekend word begeleid conform de wet Poortwachter.

Contractueel altijd voldoen aan de wetgeving

Contracten en arbeidsvoorwaarden zijn altijd conform de laatste wetgeving. 

Aantrekkelijke tarieven en kostenbesparing

Met heldere tariefafspraken en de uit handen genomen personeelsadministratie wordt er bespaard op de administratie- en accountantskosten.

Perflexi voor loon, pensioen en personeel

Personeelsadministratie, controle van identiteitskaarten, eventuele pensioenopbouw, tijdige uitbetaling van het loon en afdracht van sociale premies en belastingen een opsomming van waar u zich nu niet meer mee hoeft bezig te houden. En wat geheel verzorgd wordt door Perflexi.

Vragen of meer informatie?!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Of heeft u nog specifieke vragen of extra informatie nodig? Neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer rechts of stuur ons een email via het contactformulier onderin. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

+ 31 252 74 51 38