070 - 3650808
info@perflexi.nl
Slide background

Uw partner in payrolling

Wij zijn pas tevreden als werkgever en werknemer dat ook zijn.
Wij bundelen graag onze krachten.

PERFLEXI_illustratie_PERFLEXI

Perflexi is een gedreven en professionele dienstverlener op het gebied van payrolling en is gevestigd in de residentie stad, Den Haag. Onze dienstverlening is gebaseerd op het TOP principe. Transparant naar zowel opdrachtgever en werknemer, Ontzorgen van opdrachtgever en werknemer, Professioneel en Persoonlijk handelen.

Met bovenstaande kernwaarden geven we invulling aan goed werkgeverschap. Perflexi is pas tevreden als zowel werkgever als werknemer tevreden zijn. Niet voor niets zeggen we Perflexi, Goed geregeld!

Samen het werkgeverschap delen dat doe je niet zomaar. En zeker niet met iedereen. Maar dat kunnen we niet alleen. Dat lukt alleen door samen te werken met een open vizier. Perflexi is uw externe HR partner en neemt de administratieve, financiële en juridische lasten en risico’s over. Daarnaast zijn we een vraagbaak voor uw personeel omtrent arbeidscontracten, jaaropgaven, wetswijzigingen en belastingzaken. Het selecteren, motiveren en functioneren van het team, dat laten we graag aan u over. Zo bundelen we onze krachten en doen we allen waar we goed in zijn.

Wij denken graag met u mee!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Of heeft u nog specifieke vragen of extra informatie nodig? Neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer rechts voor een afspraak of stuur ons een email via het contactformulier onderin. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

070 – 3650808