+31 252 74 51 38
info@perflexi.nl

Uw partner in payrolling

Wij zijn pas tevreden als werkgever en werknemer dat ook zijn.
Wij bundelen graag onze krachten.

Perflexi is een gedreven en professionele dienstverlener op het gebied van payrolling en is gevestigd in de residentie stad, Den Haag. Onze dienstverlening is gebaseerd op transparante communicatie en het ontzorgen van onze opdrachtgever en werknemer. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door, Professioneel en Persoonlijk handelen.

Met bovenstaande kernwaarden geven we invulling aan goed werkgeverschap. Perflexi is pas tevreden als zowel werkgever als werknemer tevreden zijn. Niet voor niets zeggen we Perflexi, Goed geregeld!

Samen het werkgeverschap delen dat doe je niet zomaar. Waarom niet? Wij nemen het juridisch werkgeverschap over en alle administratieve zaken die daarbij komen kijken. Perflexi is uw externe HR partner en neemt de administratieve, financiële en juridische lasten en risico’s over. Daarnaast zijn we een vraagbaak voor uw personeel omtrent arbeidscontracten, jaaropgaven, wetswijzigingen en belastingzaken. Denkt u eens in minimale risico’s en alleen betalen voor daadwerkelijke gewerkte uren. Alles met betrekking tot de loonadministratie de deur uit, met de zekerheid dat alles goed geregeld is.

Wij denken graag met u mee!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Of heeft u nog specifieke vragen of extra informatie nodig? Neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer rechts voor een afspraak of stuur ons een email via het contactformulier onderin. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

+ 31 252 74 51 38